Tieners kiezen voor Gossip girl

Ons favoriete programma over haat en nijd tussen de 'it girls' van de Upper East Side in New York, Gossip girl, heeft gisterenavond tijdens de uitreiking van de Teen Choice Awards zes prijzen gewonnen.

Het hoogtepunt was de prijs voor de beste TV Show Drama, die de gehele cast tezamen in ontvangst nam. Verder werden er overwinningen behaald onder de acteurs. Blake Lively (Serena) spande de kroon met twee prijzen, waaronder Breakout Actress en Best Actress Drama.

De mannen
Chace Crawford (Nate) mocht ook genieten van zijn nieuw verkregen status als Best Breakout Actor. Toepasselijk werd Ed Westwick, de ultieme schurk Chuck Bass die we 'all love to hate', vereerd met een award voor Best Villain.

Kritiek
Met dertig miljoen internet stemmers heeft Gossip girl met deze zes awards definitief haar relevantie en populariteit bewezen. De serie wordt de laatste tijd overspoeld met kritiek van bezorgde ouders en religieuze organisaties vanwege de seksuele inhoud en de verheerlijking van materiƫle bezittingen. De vergelijking met Sex and the city is ook al meerdere keren gevallen. Blijkbaar hebben de tieners van Amerika er minder problemen mee. En jij?

Meer over:

Reageren