Tijgertje uit Oh Oh Tirol gearresteerd

Tatjana Liefhebber, die tv-kijkers beter kennen als Tijgertje uit de RTL 5-hit Oh Oh Tirol, is in Naaldwijk gearresteerd. Samen met haar moeder probeerde ze een winkel te beroven.

Ze wilden wat kleren stelen, maar moeder en dochter werden op heterdaad betrapt. Het criminele duo is ingerekend door de politie en blijft achter slot en grendel tot na het verhoor. Waarschijnlijk is dat in de avond.

Twitter

Verschillende mensen waren getuigen van de arrestatie en via Twitter werd dat al snel een hot item. Zo meldde iemand al vroeg: "Ik ben één keer in Naaldwijk, gelijk getuige van Tijgertje en de moeder die kleren meepikte." Vervolgens barstte het los op Twitter, waarbij vooral het leedvermaak opviel.

Kijkcijfers

Vorige week donderdag keken iets meer dan 1 miljoen mensen naar de realityserie Oh Oh Tirol. Zou het programma dankzij de arrestatie van nieuwkomer Tijgertje deze week meer kijkers trekken? Feit is dat de dronken avonturen in de sneeuw niet zo populair zijn als de dronken avonturen onder de zon. Oh Oh Cherso was een fenomeen, opvolger Oh Oh Tirol gewoon succesvol. Is de magie van de dolle Hagenezen uitgewerkt, of volgt er nu toch nog een kleine opleving?

Politie

Volgens AD.nl is Tijgertje geen onbekende van de politie. Zo zou ze al zeven keer zijn aangehouden omdat ze zonder rijbewijs rondreed. Maar ja, Tijgertje... natuurlijk is ze niet voor de poes. Wie had er nou iets anders verwacht?

Reageren