Tijgertje van Oh oh Tirol uit huis gezet

Tijgertje is uit haar flatje in Zoetermeer gezet. Dat meldt Omroep West die het weer van de buren van Tijgertje heeft. Wat er precies aan de hand is, blijft nog even onduidelijk. 

Dat Tatjana geen lekkertje is, was te zien in de realityserie Oh oh Tirol, het vervolg op Oh oh Cherso. En in Oostenrijk wist Tijgertje het bloed onder de nagels haar realitycollega's vandaan te halen. Alleen Barbie vond het jammer toen ze voortijdig vertrok. Terug in Nederland kwam Tijgertje verscheidene keren in het nieuws omdat ze best vaak spullen meenam uit winkels zonder af te rekenen. 

Celstraf 
Tijgertje had dat niet van een vreemde, haar moeder vergezelde haar regelmatig tijdens het gratis winkelen. De zesde en laatste keer dat Tijgertje werd opgepakt was in november vorig jaar. Toen mocht de brunette een paar weken in de cel over haar zonden nadenken. 

En terwijl enkele van haar ex-collega's er bloeiende tv-carrières op nahouden, Barbie met Barbie's Bruiloft en Sterretje met In Love With Sterretje, lijkt het met Tijgertje niet meer goed te komen. 

 

  

Reageren