Tikkende klok voor Sheen

De advocaten van Charlie Sheen proberen momenteel zo snel mogelijk een schikking te treffen in een lopende strafzaak. Er is haast bij, want als er voor 19 mei geen duidelijkheid is, betekent dat waarschijnlijk het einde van de serie Two And A Half Men.

Bronnen uit de omgeving van de acteur melden dat Charlie misschien best zou willen tekenen voor nog eens twee seizoenen van de succesvolle sitcom. Dat gaat echter niet (meer) zomaar.

Duidelijkheid
Sheen en zijn advocaten moeten zorgen dat er voor 19 mei duidelijkheid is over de rechtszaak waarin Charlie verwikkeld. De acteur wordt verdacht van mishandeling van zijn vrouw. Als hij wordt veroordeeld, kan hij niet werken.

Negentien mei is voor CBS de dag waarop de programmering van het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd. CBS, het kanaal waarop Two And A Half Men wordt uitgezonden, is huiverig om de serie door te laten lopen als Sheens toekomst onzeker is.

Gebroken bril
Het breekpunt in de zaak is op dit moment tot hoe ver Sheen bereid is te verklaren schuldig te zijn. De acteur zal waarschijnlijk bekennen de bril van zijn vrouw stuk te hebben geslagen, wat een lichtgestrafte 'misdemeanor' (te vergelijken met een Nederlandse overtreding) oplevert.

Dat is een erg onschuldige bekentenis, aangezien eigenlijk wordt aangenomen dat de acteur met Kerst vorig jaar een mes tegen de keel van zijn vrouw zou hebben gehouden. Sheen zal dat niet zo snel bekennen, want dat levert namelijk een 'felony' (misdrijf in Nederland) op en leidt tot zwaardere bestraffing.

Ontspoord privéleven
Eerder meldde Televizier al dat de producent van de serie, Warner Bros, overweegt om niet door te gaan met de serie. Nu lijkt ook de twijfel bij CBS toe te slaan.

Als Sheen niet snel zijn leven weer op de rails krijgt, blijft de toekomst van Two And A Half Men vooralsnog erg onzeker.

Reageren