Til death

De titel Til death is vaker gebruikt voor series en films, zij het meestal met dubbel l in Til. Hij verwijst naar het laatste gedeelte van de huwelijkseed waarin de ambtenaar bruid en bruidegom verzoekt elkaar trouw te blijven tot de dood hen scheidt.

De schrijvers van deze sitcom nemen de plechtige belofte en wat daar zoal mee samenhangt op de hak in een verhaal over twee buurstellen die geregeld bij elkaar over de vloer komen. Het ene paar is net getrouwd, het andere koppel heeft er al bijna 25 jaar in voor- en tegenspoed opzitten. De grappen over de huwelijkse sleur vliegen, ondersteund door opnamen van een lachlustig publiek, over en weer.

Seks
In deze aflevering ontdekken de mannen dat ze ondanks het leeftijdsverschil iets met elkaar gemeen hebben: de vrouwen gebruiken seks als middel om hun zin te krijgen… Brad Garrett (Robert uit Everybody loves Raymond) en Joeley Fisher (Nina uit Desperate housewives) spelen Eddie en Joy Stark, het oudere echtpaar. De minder bekende Eddie Kaye-Thomas en Kat Foster vertolken Jef en Steph Woodcock, de onbedorven buurtjes.

Reageren