Tim Haars aan de slag bij Groeten van MAX

Tim Haars, bekend van New Kids, maakt een curieuze carrièremove. Hij gaat vanaf maandag voor ouderenomroep MAX aan de slag. In Groeten van MAX zoekt hij een leuke camping voor zijn ouders. 

Tim bedacht het plan zelf, hij wil zijn ouders graag laten kennismaken met het fenomeen kamperen. Pa en moe Haars sliepen nooit eerder in een tentje.  „Ik ga voor mijn ouders, die bijna met pensioen zijn, tien uitzendingen lang een mooie camping uitzoeken die bij hen past", vertelt Tim aan De Telegraaf.

Tentje

Hij hoopt dat hij zijn ouders enthousiast kan krijgen voor deze vorm van vakantie. „Het lijkt mij dat ze eerder zullen kiezen voor een beetje luxe, zoals een vakantiehuisje, dan voor een tentje. Maar toch hoop ik op het laatste. Ze zijn allebei nog fit en gezond en dan is back to basic toch ook wel wat, toch?"

Halve pretparken

Zelf kampeerde de acteur/presentator wel eens, maar toch ontdekte hij veel nieuwe dingen op zijn zoektocht. „Ik wist niet dat er zo veel soorten campings zijn. Ik kom op natuurkampeerterreinen voor echte rustzoekers, maar ook bij van die halve pretparken. Ik bekijk alles door de ogen van mijn ouders en probeer aan te voelen wat het beste bij hen past."

New Kids

Tim Haars werd bekend dankzij New Kids, een cultserie die uitgegroeide tot een landelijke hit waar twee speelfilms uit voortkwamen. New Kids was extreem gewelddadig en er werd flink in gevloekt, maar waarschijnlijk zal Tim zich bij Omroep MAX van zijn keurige kant laten zien.

Meer over:

Reageren