Tim Hofman en Victor Reinier hebben ruzie

Tim Hofman en Victor Reinier hebben tijdens de première van Iron Man 3 een flinke aanvaring gehad. “Laffe lul ben je, Victor Reinier. Met je alcoholbek. Fuck you”, twitterde Hofman.

"Lol Victor Reinier wilde me slaan omdat ik een kutvraag stelde! Achterom komen en hand om m'n keel alles!", liet Hofman gisteravond weten in een Tweet. En, vervolgt de presentator: "'Als je het uitzendt maak ik het persoonlijk', aldus Victor Reinier met de hand op de keel. Fuck dat, 12 mei te zien in #spuitenenslikken”.

Twitterbericht 3 & 4

En dat is nog niet alles in nog 2 Twitter-berichten gaat Hofman verder: "Lol. Dan vanachter komen en me bij m'n keel grijpen en dreigen met geweld. Laffe lul ben je, Victor Reinier. Met je alcoholbek. Fuck you. Overigens liep Victor weg toen ik m'n keel losgewrikt had uit z'n handen. Lulletsj. Morgen m'n ramen dichttapen voordat Victor me eruit tieft."

Tim Hofman in Shownieuws

In Shownieuws vertelde Tim Hofman maandagavond dat Victor Reinier helemaal ‘gek’ werd toen hij hem vroeg: “Nooit meer seks of seks met je moeder?”. Victor antwoordde met de 2e optie uit de vraag. “Toen ik vroeg hoe hij dat dan wilde doen, zei hij: 'net zo hard als dat ik jou in elkaar kan slaan'". Vervolgens greep Victor Reinier hem bij de keel.

“Je hoeft niet perse antwoord te geven op die vraag. Je mag ook weglopen. Fysiek geweld vind ik veel te ver gaan. Dat vind ik laf", aldus Hofman.

Reageren