Tim Hofman nieuwe presentator Je Zal Het Maar Hebben

13 maart 2014 09:21 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Je Zal Het Maar Hebben van BNN krijgt een nieuw gezicht. Presentator Tim Hofman zal vanaf seizoen 2014/2015 het stokje overnemen van Valerio Zeno.

Tim Hofman komt door deze presentatiewissel in het rijtje van Patrick Lodiers en Ruben Nicolai die het programma eerder presenteerden. Voorganger Valerio Zeno houdt het na zes seizoenen voor gezien.

Frisse wind

Aan RTL Boulevard laat hij weten dat het goed is zo: “Ik heb veel mooie verhalen mogen brengen, maar ik denk dat het goed is een frisse wind door het programma te laten gaan. ik wil namelijk niet in herhaling vallen en vooral door blijven leren.”

Tim Hofman

Hofman begon eind oktober 2011 bij BNN en deed daar ondere andere verslag voor Spuiten en Slikken en was hij te zien in BNN Today.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen waar Valerio Je Zal Het Maar Hebben voor de laatste keer presenteert, begint op 25 maart. Het is het twaalfde seizoen van het programma. In de eerste aflevering ervaart Valerio hoe het is om met een aandoening te leven die zijn gasten ook hebben. Denk daarbij aan dwangneurose, spasmen of een spraakgebrek.

Welke klussen Valerio binnenkort van BNN zal krijgen blijft nog even geheim.

Op dit moment is Valerio samen met Dennis Storm te zien in het programma Proefkonijnen.

Meer over