Tips van de Televizier-redactie

Het nieuwe televisieseizoen gaat beginnen. Met talloze nieuwe programma's en herstarts van succesnummers. De redactie van Televizier geeft hierbij 5 tips van programma's die je niet mag missen.

Voetbal International
Sinds afgelopen maandag zijn de heren met de scherpe tong terug. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen brengen – in een nieuw decor – alles ter tafel. Van de competitiestart en het gedrag van de nieuwe bondscoach Louis van Gaal tot de bamihapjes van frequente gast Jan Boskamp. Elke maandag en vrijdag, om 20.30 op RTL 7.

Bauer's zigeunernacht
Frans Bauer gaat in Hongarije op zoek naar zijn zigeunerroots. Hij nodig elke week een BN'er uit met wie hij zich laat onderdompelen in het ongedwongen, muzikale en van luxe verschoonde zigeneurleven. Vanaf 16 augustus, elke donderdag om 20.30 op Nederland 1.
 
Beat the best
Een nieuwe talentenjacht waarin Gorden en Chantal Janzen op zoek gaan naar internationale topacts in de categorieën dans, muziek en variété. De hoofdprijs? 50.000 euro en natuurlijk eeuwige roem. Vanaf 18 augustus, elke zaterdag om 20.30 op RTL4.
 
The Voice of Holland
Het derde seizoen van dit kijkcijferkanon. De jury met Nick & Simon, Roel van Velzen, Marco Borsato en nieuw: Trijntje Oosterhuis gaan op zoek naar de opvolger van Ben Saunders en Kim de Boer. Vanaf 24 augustus, elke vrijdag om 20.30 op RTL4.

Strictly come dancing
De AVRO start met een Nederlandse versie van het BBC-succes Strictly come dancing waarin acht BN'ers begeleid door een professionele danspartner met de voetjes van de vloer gaan. Presentatie: Kim-Lian van der Meij en Reinout Oerlemans. Vanaf 25 augustus, elke zaterdag om 20.30 Nederland 1.

Reageren