Toch geen Sex And The City 3?

Het is waarschijnlijk dat de derde Sex And The City-film toch niet op het witte doek verschijnt. De plannen die al wel gemaakt zijn, zijn uitgesteld.

Eerder deze week bleken er hardnekkige berichten te zijn over een eventuele Sex And The City 3.

Sarah Jessica Parker, een van de hoofdrolspelers in de serie én films, liet enkele dagen geleden nog weten dat de kans aanwezig was dat het derde deel juist wel zou worden gemaakt.

Londen
Sex And The City 3 zou, volgens Parker, in Londen worden opgenomen. Niet alleen vanwege de vele leuke winkels, maar ook omdat de Engelsen onverminderd fan zijn van SATC.

Dat blijkt allemaal toch niet zo zeker, bleek woensdag. De reden van de afwijzing is volgens de grote bazen uit Hollywood makkelijk te benoemen: de kaartverkoop van de tweede SATC-film valt tot nu toe erg tegen, en de kritieken over de film zijn niet mals.

Tweede plek
Sex And The City 2 staat op de tweede plek in de Amerikaanse Bioscoop Top-10, vlak voor Prince Of Persia: The Sands Of Time en ruim achter de film Shrek Forever After.

Dat lijkt dus goed, maar dat valt reuze mee. De film heeft tot nu toe een slordige 80 miljoen dollar opgebracht. Het eerste deel leverde in korte tijd 415 miljoen dollar op.

Een bron zegt: "Als de film het gedaan had zoals de studio had gehoopt, was er zeker weten een derde film gemaakt. Maar na deze cijfers is het voorbij. Ze hebben zoveel mogelijk geld uit deze franchise geknepen en dat weet het publiek."

Reageren