Toch geen Two And A Half Men?

Producent Warner Bros overweegt om te stoppen met de productie van de serie Two And A Half Men als het acteur Charlie Sheen niet lukt om zijn privéleven op orde te krijgen.

Sheen keert mogelijk niet terug naar de serie, en Warner zou volgens geruchten in dat geval toch geen vervanger willen zoeken.

Wel, niet, wel, niet
Eerdere berichten waren verwarrend: aanvankelijk zei Sheen zelf dat hij wilde stoppen met de serie. Toen dat nieuws teruggetrokken werd, verklaarde Warner dat ze met of zonder Charlie toch met de serie door zouden gaan.

Daarop kwam afgelopen week het nieuws naar buiten dat Charlie Sheen's oom, acteur Joe Estevez, zou hebben aangeboden om de rol van zijn neefje in de serie over te nemen, mocht Charlie besluiten dat hij vertrekt.

Sheen uit Two And A Half Men?
Momenteel is het niet duidelijk of Sheen in een mogelijk nieuw seizoen beschikbaar is om zijn rol op te pikken. De laatste maanden lijkt de acteur in zijn persoonlijke leven in een neerwaartse spiraal te zijn beland.

Door onder andere een aanvaring met zijn vrouw Brooke Mueller, die leidde tot strafrechtelijke sancties en zijn opname in een ontwenningskliniek in februari wordt de kans op een nieuw seizoen met Charlie Sheen steeds kleiner.

'In het belang van de familie'
Joe Estevez, broer van Martin Sheen, overweegt contact op te nemen met de makers van de serie om zich aan te bieden als nieuwe ster van de serie.

Zijn woordvoerder zei tegen TMZ.com dat Estevez graag de serie in stand wil houden 'in belang van de familie' en stelt zelf voor dat hij de oom van Sheen's personage zou kunnen spelen.

Reageren