Toch weer lesbisch stel in Grey's

Actrice Jessica Capshaw gaat naar alle waarschijnlijkheid een vast onderdeel uitmaken van de cast van Grey's anatomy... en wel als het nieuwe, blijvende, liefje van Dr. Calie Torres.

De blonde actrice werd aanvankelijk voor drie afleveringen aangetrokken maar tekende nu een contract voor de rest van het tv-seizoen mét de optie om volgend seizoen terug te keren.

Kritiek
De afleveringen waarin Capshaw als kinderarts Arizona Robbins haar carrière bij de serie begon, waren een dusdanig succes dat de verhaallijn van de actrice werd uitgebreid.

Dat zal niet in de laatste plaats zijn geweest vanwege de grote kritiek die de serie kreeg toen de vorige vriendin van Dr. Callie Torres onverwacht uit de serie werd geschreven.

Afrekenen
Op het internet gonsde het nadien van de geruchten dat de schrijvers een homoseksuele verhaallijn te omstreden zouden vinden. Fans vreesden dat de serie voortaan homoseksuele verhaallijnen zou schuwen. Met het her-invoeren van de lesbische liefde voor Callie lijken de makers daarmee af te willen rekenen.

Extra:
- hier vind je het grote Grey's anatomy-forum >>

Reageer!
Een lesbische liefde in Grey's. Toegevoegde waarde of niet?

Reageren