Tooske Ragas voor SBS 6 aan de bak bij Bloed, Zweet en Tranen

7 Mei 2013 10:23 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vanaf vrijdagavond is Tooske Ragas weer wekelijks te zien op de buis. De presentatrice presenteert samen met Jeroen van der Boom de spannende studioshows.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Samen met Jeroen van der Boom gaat Tooske de presentatie van de 2e fase in de zoektocht naar de nieuwe volkszanger van Nederland op zich nemen. "Ik heb nog nooit eerder een programma gemaakt waarin de muziek zoveel emoties oproept als bij Bloed, Zweet en Tranen. Geluk en verdriet liggen vaak vlak naast elkaar. Niet alleen de nummers die de kandidaten zongen kwamen rechtstreeks uit hun hart, ook hun persoonlijke verhalen. Geweldig om daar bij te mogen zijn", aldus Tooske over haar nieuwe tv-job.

De Studiorondes

In de nieuwe fase geeft een publieksjury tijdens de optredens de kandidaten iedere 15 seconden een cijfer, wat betekent dat de zangers alles moeten geven en zich geen valse noot kunnen veroorloven. Uit al die jurypunten komt een gemiddelde score die hun plek op de ranglijst bepaalt. De talenten met de laagste cijfers belanden dan in de gevarenzone. Het is aan de juryteams om een Salomons oordeel te vellen.

Meer over