Tooske vindt kritiek op SBS 6 niet verdiend

SBS-gezicht Tooske Ragas vindt de kritiek op haar noodlijdende zender onterecht. "Het is ontzettend naar, ik vind niet dat SBS dit verdiend heeft."

Tooske deed haar uitspraken tijdens een dubbelinterview met haar man Bastiaan Ragas in het RTL 4 programma Van Der Vorst Ziet Sterren.

Niet prettig
Peter van der Vorst vroeg Tooske naar de werksfeer bij de matig bekeken commerciele omroep, waar onlangs bekende gezichten als Nance en diverse Hart van Nederland presentatrices de laan uit gestuurd werden. Volgens Tooske is de sfeer achter de schermen bij SBS momenteel niet prettig, vanwege de onzekerheid en de op handen zijnde herstructurering van de zender.

Dikke doei
Desondanks heeft ze geen plannen de omroep te verlaten. "Ik vind het te makkelijk om als het even minder gaat te zeggen 'ja nou dikke doei, de groeten... Ik ga kijken of ik het ergens anders kan halen. Geef SBS één, twee jaar en dan zou het maar zo fantastisch kunnen zijn. En dan ben ik misschien wel weer diegene met de show waar 2 of 2,5 miljoen mensen naar kijken."

Reageren