Top Gear-ster plugt falend netwerk

Top Gear-presentator Richard Hammond staat een tikje voor schut. De bekende Brit leende zijn hoofd voor een reclamecampagne van een Nieuw Zeelandse telecomaanbieder, maar dat bedrijf blijkt nogal te falen als het op het mobiele netwerk aankomt.

De afgelopen maanden crashte het mobiele netwerk van het bedrijf Telecom XT al vier keer, waardoor duizenden Nieuw Zeelanders zonder telefoon kwamen te zitten.

Het bedrijf lijkt de problemen maar niet op te kunnen lossen, maar ondertussen loopt de campagne met Hammonds hoofd wel gewoon door, en roemt hij juist de kwaliteit, dekking en degelijkheid van het bedrijf.

Betrouwbaarheid
Ietwat onhandig, aangezien Hammond in het tv-programma Top Gear juist geacht wordt om auto's op hun kwaliteit te beoordelen.

Zelf probeert Hammond de schade te beperken. Zijn officiële verklaring over de problemen bij het bedrijf luidt dan ook: "Bij nieuwe projecten kan het altijd gebeuren dat er iets stuk gaat. Maar wie niet waagt die niet wint. Ik wens ze (het telecombedrijf, red) het allerbeste en hoop dat alles snel goed komt."

Gênant detail: toen Hammond de reclames opnam, was het falende mobiele netwerk nog niet eens in de lucht. Richard maakt dus reclame voor een product dat hij zelf nooit in werking heeft gezien.

Reageren