Topscore voor Help Mijn Man Is Klusser!

13 april 2012 09:16 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Donderdag had presentator John Williams twee oplichters in zijn programma Help Mijn Man Is Klusser! Het stelletje in kwestie werd in de uitzending ontmaskerd, wat een megascore opleverde voor het programma. 

Meer dan 1,5 miljoen kijkers zagen donderdag hoe Nathalie zei dat ze al twee jaar de wanhoop nabij was in haar onafgekluste huis: vriend Steven kwam nooit van de bank om hun bouwvallige huis af te maken. Maar halverwege het programma ontdekte presentator John Williams dat het stel pas zes weken samenwoonde! Behalve heel goede kijkcijers, leverde het ook veel verontwaardigde reacties op - lees ook de link hieronder.

Help Mijn Man Is Klusser! hoefde donderdag alleen Goede Tijden, Slechte Tijden voor zich te laten in de Top 25 met beste kijkcijfers (ook net boven de 1,5 miljoen).

3FM Awards
Verder waren er wat betreft de kijkcijfers geen grote verrassingen op de donderdagavond. Naar de 3FM Awards op Nederland 3, waarin de beste Nederlandse popmuzikanten in het zonnetje gezet werden, keken iets meer dan een half miljoen mensen.

Meer over