Trainers SBS's The Biggest Loser bekend

De trainers van The Biggest Loser Holland zijn bekend. Sandra van der Kamp en Arjuna Lakner gaan de deelnemers begeleiden tijdens de afvalrace.

Eerder kwam al naar buiten dat Marlayne Sahupala The Biggest Loser gaat presenteren. Nu is ook bekend geworden dat Sandra van der Kamp en Arjuna Lakner de deelnemers gaan begeleiden tijdens de afvalrace. Zij hebben veel zin in hun nieuwe taak.

Sandra van der Kamp

Sandra van der Kamp heeft verstand van zaken: samen met haar man heeft ze een eigen sportschool en begeleidt ze al jaren mensen met overgewicht. Sandra, die ook voedingsadviseur is, noem zichzelf een beul met een glimlach: "Met een lach krijg je namelijk meer gedaan en uiteindelijk is alles geoorloofd om je doel te bereiken."

Arjuna Lakner

Arjuna Lakner is personal trainer en verzorgt ook Bootcamp-lessen. Ook hij is enthousiast over zijn rol binnen het programma: "Ik zie het als een uitdaging om de kandidaten zo intensief mogelijk te begeleiden en zal er alles aan doen zodat ze hun doelstellingen halen."

The Biggest Loser

The Biggest Loser wordt vanaf 26 augustus dagelijks uitgezonden op SBS6 om 20:00 uur. In het programma worden deelnemers gevolgd die graag een gezonder lichaam en sterkere geest willen. SBS noemt de show ook wel 'moeder der afvalprogramma's. De kandidaten worden van de buitenwereld afgezonderd en gaan de strijd aan met zichzelf en met elkaar om te zien wie procentueel het meeste gewicht verliest.

Meer over:

Reageren