Trinny & Susannah komen naar Nederland

Trinny Woodall en Susannah Constantine komen naar Nederland. Het wereldberoemde stylistenduo steekt de Noordzee over om Nederland mooier te maken.

De twee gaan zijn al een fenomeen in Engeland, en nu komen ze ook Nederland onder handen nemen. In Trinny & Susannah: Missie Holland nemen de stylisten doodgewone voorbijgangers onder handen.

Restylen
Dat format werkt in Engeland vrij aardig. Het is ook erg simpel: de dames spreken op straat mensen aan op hun kleding en restylen vervolgens enkele van hen. En nu is Nederland aan de beurt.

Elke week worden bij zo'n twaalf personen het haar, de kleding en de make-up onder handen genomen. Vanaf 1 september kunnen we zien of deze alledaagse Nederlanders (waaronder elke week ook twee mannen) boven zichzelf kunnen uitstijgen.

Oprah
Aan de stylisten zal het niet liggen. Trinny en Susannah hebben inmiddels een eigen kledinglijn, hebben bestsellers geschreven en zijn te gast geweest bij Oprah Winfrey. Nu is tijdens een internationale ronde van hun tv-programma dus ook Nederland aan de beurt.

Trinny & Susannah is vanaf woensdag 1 september elke week tussen 21.30 en 22.30 te zien op RTL 4.

Reageren