Trinny & Susannah stijlen bij RTL

Het Britse stylistenduo Trinny & Susannah gaat elke week voor RTL op pad en plukt mensen van de straat om ze vervolgens met een korte modecursus bij te brengen wat de laatste modetrends zijn en hoe deze toegepast kunnen worden.

Trinny & Susannah zijn in Engeland een enorme hit, en sinds kort wandelen ze ook door ons landje. Twee glamourvrouwen die door de straten van Nederland paraderen en de Nederlanders wel eens even gaan vertellen wat zij vinden van onze dagelijkse outfits.

Of je erom vraagt of niet: één schoudertik en er staat een ongezouten mening voor de deur. De kleur outfit staat niet, een beha is te groot of iemand kleedt zich als haar 16-jarige dochter terwijl ze 50 is. Trinny en Susannah kaarten het aan en laten tussendoor meteen zien hoe het wél moet.

Verbluffende metamorfose
In de allereerste aflevering van het televisieprogramma Trinny & Susannah: Missie Holland strijken de dames in Haarlem neer. Ze kozen elf vrouwen en één man voor een verbluffende metamorfose. Zo is te zien hoe Miranda sinds ze 41 kilo afviel voor het eerst weer een passende outfit krijgt, en zien we meiden die van grijze muizen naar vrouwen met sexappeal gaan. Allemaal dankzij de redding van Trinny en Susannah.

Elke uitzending stopt met een catwalkshow waarin de gerestylde, herboren mannen en vrouwen zich van hun beste kant laten zien voor familie en vrienden.

Reageren