TROS tv show jaaroverzicht

In de eerste uitzending van het afgelopen seizoen had Ivo Niehe een ontmoeting met de Britse actrice Patricia Routledge, beter bekend als Hyacinth Bucket (Bouquet) uit de populaire comedyserie Keeping up appearances.

Ook was Ivo thuis te gast in Amsterdam bij André van Duin. André reageerde op uitspraken die Joop van den Ende deed in het programma Zomergasten en vertelde over zijn voorlopige afscheid van het theater en zijn televisieplannen bij de TROS.

De vrouw van
Eerder dit jaar ging Ivo op bezoek bij Cherie Blair, echtgenote van voormalig premier van Engeland Tony Blair. Onderwerpen van gesprek waren de tien jaar durende hetze van een groot deel van de Britse pers tegen de First lady, de blunders die ze beging en hoe ze op haar 44ste tijdens een bezoek aan het buitenverblijf van koningin Elisabeth zwanger raakte.

De lama's
Tot slot blikken we terug op Ivo’s ontmoeting met de Lama’s vlak na hun laatste uitzending vorige maand. Nog één keer keek het vijftal samen terug op de meest geslaagde improvisaties. Kortom: een avond vol hoogtepunten van het afgelopen seizoen.

Reageren