TROS zoekt Het Perfecte Plaatje

Wat is volgens de Nederlander het ultieme geluk? Dat is de centrale vraag van de avondvullende tv-show Het Perfecte Plaatje, dat de TROS dit najaar uitzendt.

"We zijn erg verheugd dat we dit verrassende en gezellige programma kunnen maken. Het past helemaal in ons streven om breed familieamusement uit te zenden. We hopen er een jaarlijks terugkerende uitzending van te maken", aldus TROS-directeur Peter Kuipers in een persbericht.

Een marktonderzoek in samenwerking met Troskompas en tros.nl moet uitwijzen hoe in Nederland het perfecte plaatje er uitziet: de perfecte baan, partner, auto en vakantie, het perfecte huis(dier), et cetera. Wat zijn volgens Nederland de ingrediƫnten voor ultiem geluk?

De TROS heeft het programma aangekocht van Teve Media Group, dat het programma inmiddels ook voor de Vlaamse zender VTM produceert. "We zijn erg blij dat we het voor de TROS mogen maken en dat ze het internationale potentieel van dit programma inziet", zegt Hans Dekker, CEO van Teve Media Group. "Het Perfecte Plaatje is zonder meer vernieuwende televisie die appeleert aan het hedendaagse tijdgeest waarbij mensen zich graag spiegelen aan bekende medemensen."

Nu nog op zoek naar de perfecte presentatrice of presentator voor het programma.

Reageren