Try before you die

Het had niet veel gescheeld of Try before you die was Sander Lantinga letterlijk fataal geworden. De presentator/discjockey legde vorig seizoen bijna het loodje na een paraboolvlucht bij NASA.

In een aflevering die vanavond herhaald wordt, wil Sander gewichtloosheid ervaren in een speciaal voor dat doel ontworpen vliegtuig. Omdat het toestel ook wel bekend staat als de 'vomit comet' (kotskomeet), neemt de BNN'er voor de zekerheid een pilletje tegen misselijkheid.

Fout pilletje
Helemaal fout, want de pil bevat tien keer de toegestane hoeveelheid van een bepaald stofje. Gevolg? Sander en de crew lopen drie dagen te hallucineren. Bij thuiskomst bezoeken ze een arts, die een schokkende conclusie trekt: als de mannen iets minder fit waren geweest, hadden ze het waarschijnlijk niet kunnen navertellen...

Lichtere kost
Gelukkig ook aangenamere uitdagingen vanavond. Zo gaat Dennis Storm uit de kleren voor de Amerikaanse Playgirl, zien we Ruben Nicolai koorddansen, rijdt Katja met 250 km/u op een motor van de Grand Prix en, ook heel gezellig, laat Filemon zich aanrijden door een auto.

Reageren