TV-Kantine doet Addams Family

Gordon speelde vorig jaar nog de moeder van The Nanny en zagen we Paul de Leeuw als barman Rene in Allo Allo, dit jaar staat er een hele rij Bekende Nederlanders klaar om gestalte te geven aan een bekend tv-karakter.

Zo maken onder anderen Ruben Nicolai, Arie Boomsma, Tineke Schouten, Leontien Borsato en de echte Jokertje en Barbie uit Oh Oh Cherso hun opwachting in De TV Kantine.

Buitenlandse series
Vorig jaar zag de kijker voor het eerst persiflages op complete buitenlandse tv-series in De TV Kantine, het RTL 4-programma van Carlo Boszhard en Irene Moors. Het aankomende, derde seizoen, dat vanaf vrijdag 12 november te zien is, staat eveneens bol van de klassieke series en comedy's.

Sex and the City
Zo kan de kijker onder meer 'The Addams Family', 'Batman', 'Sex and the City' en 'Married with Children' verwachten. Bovendien keren ''Allo ‘Allo' en 'Keeping Up the Appearances', die eerder al te zien waren, terug.

BN'ers
Naast deze buitenlandse series komt er ook weer een hele reeks persiflages van Nederlandse tv-persoonlijkheden voorbij. Zo kruipen Carlo en Irene voor de eerste keer in de huid van onder meer André van Duin, Sylvie Meis, René van der Gijp, Kathleen, Guus Meeuwis en Bonnie St. Claire.

Reageren