Tv-kokkin Nigella Lawson smikkelde van geaborteerde varkensfoetus

De wonderschone tv-kokkin Nigella Lawson wordt ervan beschuldigd speciaal voor haar geaborteerde geroosterde varkensfoetus te hebben gegeten. Lawson zelf ontkent in alle toonaarden.

Het verhaal is in de wereld geholpen door de Amerikaanse chef-kok Anthony Bourdain die zegt dat Nigella hem het verhaal zelf vertelde tijdens een diner waar iedereen opschepte over de meest bizarre dingen die ze ooit aten.De mannen hadden goede verhalen, een van hen pochte over het hart van een cobra, maar „Toen Nigella haar verhaal vertelde was het wel even stil.” Volgens Bourdain zei Nigella ook dat de foetus bijzonder goed smaakte. 'Soooo good,' waren haar precieze woorden.

Hersenscan
Dierenorganisatie PETA vond het verhaal niet zo lekker, een woordvoerder benadrukt dat varkens intelligente, gevoelige wezens zijn die puzzels kunnen oplossen. „We bieden mevrouw Lawson een hersenscan aan, omdat  haar gebrek aan dierenliefde te wijten moet zijn aan een of ander psychisch defect."

Kookprogramma
Nigella Lawson zegt dat ze een verhaal vertelde dat ze ooit eens had gehoord, maar dat ze zelf nooit verkansfoetus heeft gegeten. Anthony Bourdain en Nigella gaan binnenkort een kookwedstrijd presenteren op de Amerikaanse tv, dus misschien is dit hele verhaal wel een grote publiciteitsstunt. Bourdain blijft hoe dan ook bij zijn verhaal: „Ik vond het fantastisch, vanaf dat verhaal ben ik een fan van Nigella.”

Kijk voor leuke kookproducten in de TelevizierShop. Hieronder alvast een greep uit het assortiment:

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding


Nieuw: Alles voor koken, tafelen en huishouden

Reageren