Tv-land in het teken van Moederdag

12 mei 2013 10:15 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het is Moederdag en ook op televisie hebben moeders vandaag een streepje voor. Diverse zenders staan in het teken van Moederdag en wij hebben ze even op een rijtje gezet!

In De 25 Meest Opmerkelijke Moeders stelt Viktor Brand ons voor aan een reeks buitengewone exemplaren. Zo zien we een vrouw die haar zoon het liefst het podium opstuurt als imitator van Frans Duijts, een moeder die haar eigen klein-kinderen op de wereld zet en een vader die als moeder (?!) een kind heeft gebaard.

De 25 Meest Opmerkelijke Moeders 18.00 uur op SBS 6

Mobbed in het teken van Moederdag

In de verborgencamerashow Mobbed krijgt een moeder de verrassing van haar leven. Haar dochter heeft een groot geheim en besluit dat een flash mob de beste manier is om dat te onthullen. Als de dansers hun
hysterische ‘mob’ hebbenuitgevoerd, komt de aap uit de mouw: „Ik ben gescheiden”, vertelt Sahara aan haar nietsvermoedende moeder. „Er is al zes jaar een nieuwe man in mijn leven. Je hebt hem nog niet ontmoet, maar ik vind dat het tijd is.” En prompt stapt er een zesjarig jochie uit een grote cadeaudoos. Het ventje en zijn oma zien elkaar voor het eerst. Hoe reageert Sahara’s moeder?

Mobbed 21.30 uur op Net 5

Spuiten & Slikken

Goedele Liekens schuift aan om te praten over het seksleven van moeders. In de studio is ook een expert die vertelt over de gevolgen van alcoholgebruik tijdens de zwangerschap. Ook komt Mother of all MILF's Patricia Paay voorbij.

Spuiten en Slikken 22.00 op Nederland 3

Meer over