Tv-tip | Zinderende cliffhanger Goede Tijden Slechte Tijden

Veel relaties staan op springen in Meerdijk. Lukt het Janine en Ludo eindelijk om te trouwen?

Ontaardt de bruiloft van Janine en Ludo weer in een tranendal? Neemt Maxime vlak voor het jawoord wraak op het aanstaande bruidspaar? Rijdt Bing per ongeluk iemand van zijn sokken of geeft hij expres plankgas? Heeft Lorena het helemaal gehad met Jack en gaat ze bij hem weg? Ontdekt Bilal dat hij meer op jongens dan op meisjes valt?

Wat is waar?
Zoals altijd gonst het rond de zomercliffhanger van GTST op internet van de geruchten. Wat ervan waar is, zal vanavond moeten blijken in de laatste aflevering van het 22ste seizoen. Veel relaties in Meerdijk staan op springen en het zit er dik in dat de schrijvers de spanningen tot het uiterste zullen opvoeren.

Relaties onder vuur
Deze stellen zitten de laatste tijd in zwaar weer: 
* Sjors en Bing. Hij ging vreemd met Aysen, toen zij in een Zwitsers ziekenhuis lag. Kan Sjors het hem ooit vergeven?
* Lorena en Jack. Zij is hem zat na al zijn gezeur over het overspel van Bing en dreigt zonder Jack op het vliegtuig te stappen.
* Rikki en Sjoerd. Hij verdenkt haar ervan verliefd te zijn op Tim, de nieuwe jongen die zo gevoelig viool kan spelen.
* Nina en Noud. Door het gestook van Mike, die Nina voor zichzelf wil, botert het allang niet meer tussen deze twee.
* Yvon en Rik. Hij is eigenlijk veel gekker op Nuran en kan dat niet meer voor haar verbloemen.
* Nuran en Bilal. Zij is eigenlijk veel gekker op Rik en vindt het zo onderhand tijd om hem dat aan zijn verstand te brengen.

Even tussenuit
Kortom, stof genoeg voor een zinderende finale. Dat Janine en Ludo weer gaan proberen te trouwen, dat Bing een aanrijding veroorzaakt (zie foto) en dat Lorena tijdelijk uit Meerdijk vertrekt, is wel zeker. Gigi Ravelli, die de rol van het blonde ‘heksje’ met verve speelt, moet wegens de beruchte Flexwet drie maanden met verlof en zal pas laat in de herfst terugkeren.

Oude bekende
Daar staat tegenover dat een oude bekende in deze uitzending zijn hoofd weer om de hoek steekt. Het is Marcus Sanders (gespeeld door Hugo Metsers III), de broer van Ludo, die in 2003 na veel gedoe rond de erfenis van hun vader naar Amerika emigreerde. Hij neemt zijn dochter Kimberly mee. Nieuwe intriges in huize-Sanders zijn daarmee verzekerd, want Ludo kan Marcus’ bloed wel drinken. 

Reageren