Tv-tip zondag | Ranking the Stars

Ranking the Stars was even weg, maar vanavond wordt Paul de Leeuw weer losgelaten.

Ranking the Stars stond leverde in het verleden nogal eens pittige uitspraken op van BN'ers. Die werden meestal gemaakt onder invloed van de nodige champagne. Zo onthulde Danny de Munk wat hij roept wanneer hij klaarkomt en vertelde Do dat ze nog maar met drie mannen seks had gehad. 

Bakkeleien
Ook wordt er nogal eens een vete uitgevochten tussen de deelnemers. Legendarisch was de catfight tussen Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo die elkaar het licht in de ogen niet gunden. En ook Patty Brard en Chazia Mourali konden elkaar niet luchten of zien.

Caroline en Leco
Vanaf vanavond ranken tien verse BN'ers elkaar. Het zijn: Koffietijdpresentatrice Loretta Schrijver, X Factor-jurylid Stacey Rookhuizen, visagist Leco van Zadelhoff, zangeres Glennis Grace, rapper Yes-R, Caroline Tensen, Yuri van Gelder, Dré Hazes, Patricia Paay en Charly Luske.

Zelf meedoen
Nieuw dit seizoen is de mogelijkheid om tijdens de uitzending live mee te spelen via je tablet, mobiel of laptop waarbij je kan strijden tegen heel Nederland of samen met een door jezelf samengestelde groep. Daarvoor moet je inloggen op live.bnn.nl

Reageren