TV-werk John Williams vreet energie

Het komt wel eens voor dat John Williams uitgeput thuiskomt van zijn werk. "Het oplossen van de ellende was zo energievretend dat ik thuis geen zinnig woord meer kon uitbrengen", aldus de presentator van RTL 4-programma's als Help, Mijn Man Is Klusser en Dubbeltje Op Zijn Kant in het AD.

De situaties die de 41-jarige John in deze programma's soms bij mensen aantreft zijn zo schrijnend dat hij na een werkdag helemaal op is. De opnames van een nieuwe reeks Help, Mijn Man Is Klusser zijn net afgelopen.

Interview

Ook dit seizoen kreeg de presentator weer met de nodige opvallende gezinssituaties te maken. "Normaal gesproken ben ik wel wat gewend", vertelt hij in het interview, "kan ik ervaringen makkelijk van me afzetten door ze te delen met m'n vriendin of vrienden. Deze keer niet."

Onhandig

John zegt eerlijk dat hij zelf niet zo snel in zo'n noodsituatie als de hoofdrolspeler in zijn programma's zal belanden. "Mijn relatie is al zo'n vijftien jaar stabiel, er zijn geen geldzorgen en op klusgebied zijn Priscilla en ik best onhandig. Een schroefje in de muur draaien lukt nog wel, maar het grotere werk besteden we altijd uit."

Reageren