Tv-zender voor eenzame honden

In Amerika is een speciale tv-zender voor eenzame honden gelanceerd. Zo hoeven viervoeters zich niet te vervelen als de baas van huis is. 

De zender luistert naar de naam Dog TV en is er om honden te vermaken wanneer hun baas op stap is. Dog TV gebruikt speciale muziek en zorgvuldig uitgekozen kleuren. Daarnaast moeten vanonder af gefilmde en lange shots de hond bekoren.

Afwisselend
De programmering bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zijn er programma's met slapende honden, rennende honden en natuurprogramma's. Dog TV is zeer afwisselend: de dieren kunnen elke dag genieten van een ander programma. 

Succesvol
Dog TV kost vijf dollar per maand, maar volgens de eigenaar van het tv-kanaal hebben mensen dat wel over voor hun huisdier. „Ik voel me altijd zo schuldig als ik hem alleen laat als ik ga werken. Hij is als mijn kind. Alles wat hem gelukkig maakt, maakt mij gelukkig”, vertelt eigenaresse Mary Catania. Ze is ervan overtuigd dat de zender een groot succes wordt.

Cat-TV
Ook katten worden niet vergeten. Wanneer Dog TV daadwerkelijk hoge kijkcijfers scoort, wil de directie ook een zender speciaal voor katten lanceren. Misschien ook wat voor in Nederland? 

Reageren