Twitterende Christina in Nederland

Ze meldde zich aan op Twitter in een poging haar noodlijdende serie Samantha who? met een petitie te redden, maar ondertussen gaat voor Chistina Applegate het gewone leven gewoon door. Deze week was de actrice met haar Nederlandse Martyn Lenoble op vakantie in Nederland.

De Samantha who?-ster had het prima naar haar zin in Nederland. Christina hield via Twitter al haar fans op de hoogte van haar Hollandse avonturen.

Twitter
Inmiddels zijn Christina en Martyn weer doorgereisd naar een andere Europese bestemming, maar hieronder vind je, van dag tot dag, een aantal opvallende Tweets van Christina's weekje in Nederland:

Zaterdag 23 mei:
"Ik ben eindelijk aangekomen op mijn bestemming. Jetlag voelt alsof ik op een schommelende boot zit. Zit steeds 'I'm on a boat' van SNL te zingen."

Zondag 24 mei:
"Het is vroeg hier aan de andere kant van de plas. Mijn hele lijf doet pijn, omdat ik de hele dag heb doorgebracht achterop een fiets."

Zondag 24 mei, later die dag:
"Gaan later vandaag weg uit Amsterdam. Geweldige reis met fantastische mensen, maar veel te kort! Xo ca."

Zondag 24 mei, 's avonds:
"Vandaag reden we met de auto door het Nederlandse landschap. Het was heel mooi. Toen zag ik een Burger King. En daarna was het weer mooi."

Maandag 25 mei:
"Kwam midden in noodweer terecht. Het was fantastisch! Ik kreeg een goede work-out door de wind."

Dinsdag 26 mei:
"Goedemorgen vanuit Nederland! Avontuurlijke dag voor de boeg. Ga rondhangen op een boerderij en sterke koffie drinken."

Woensdag 27 mei:
"Goedenavond allemaal. Ga morgen naar een nieuwe bestemming. Verdrietig dat ik Holland en vrienden moet achterlaten. Heb een geweldige tijd gehad! xo ca."

Reageren