Two And a Half Men-acteur: eerst boos, nu weer niet

28 November 2012 15:52 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Angus T. Jones, die Jake in Two and a Half Men speelt, kraakte zijn eigen komedieserie helemaal af. Vandaag zegt hij sorry.

"Als je kijkt naar Two And a Half Men, stop alsjeblieft met kijken", zei Jones gisteren in een internetfilmpje van een kerkgenootschap in Californië. Nog niet zo lang geleden bekeerde hij zich tot het Christendom en "je kunt geen godvrezend mens zijn en in zo’n televisieserie spelen", aldus de acteur.

Two And A Half Men

Angus speelt al sinds dag 1 in de serie Two And A Half Men, toen Charlie Sheen nog de hoofdrol had. De 19-jarige acteur vertolkt de rol van Jake Harper, de zoon van Dr. Alan Harper (Jon Cryer). Hiervoor krijgt hij dik betaalt, naar het schijnt verdient hij 350.000 dollar per aflevering. 

Verontschuldigingen

Denkend aan het riante salaris heeft Jones spijt van zijn uitspraak. Nog geen dag later krabbelt hij terug: "Ik verontschuldig me als ik door mijn opmerkingen onverschilligheid en respectloosheid heb getoond naar mijn collega's en een gebrek aan waardering voor de geweldige mogelijkheid waarmee ik ben gezegend.” Of Angus in de serie mag blijven is nog even de vraag, de producenten hebben nog niet gereageerd op de uitspraak.

Op de foto is Angus T. Jones (links) te zien samen met Ashton Kutcher, die Charlie Sheen verving in Two and a Half Men

Meer over