Tyra Banks regisseert in ANTM

Topmodel en presentatrice Tyra Banks heeft bij haar eigen America's Next Top Model (ANTM) dit seizoen ook haar debuut als regisseuse gemaakt. Ze nam tijdens de camera ter hand om een filmpje op te nemen met vier deelnemers aan de modellenwedstrijd.

Het is niet de eerste keer dat Tyra iets anders doet dan presenteren; eerder fotografeerde ze zelf al een aantal modellen.

Toekomst
Banks' motivatie voor het filmen is duidelijk: "De toekomst van de mode-industrie bestaat niet alleen uit foto's, maar ook steeds vaker uit minifilmpjes waarin modellen acteren. Dit was een volgende, logische stap voor me."

Helemaal van een leien dakje ging de klus echter niet. De draaidagen vonden plaats in Italiƫ: "Het was bijna 40 graden en de modellen hadden het zwaar in de hitte. Maar toen ik het filmpje ging redigeren, dacht ik: wat een geweldig resultaat."

Filmpje
Het filmpje was deze week te zien op de Amerikaanse televisie in het vijftiende seizoen van ANTM, maar is nog niet op Youtube terug te vinden. Wie meer info heeft, mag zich melden!

Reageren