Tyra schrijft boek over Modelland

Tyra Banks (36) geeft ons binnenkort een kijkje in Modelland, een 'magische plek' in haar hoofd. Het topmodel kondigde dinsdag op haar website aan te werken aan een driedelige boekenserie over de fantasievolle wereld.

"Ik ben zo opgewonden!" schrijft Tyra dolenthousiast op haar website. "Het is voor alle meiden en jongens die meer fantasie in hun levens willen... en wat felheid en magie, romantiek en mysterie, gekke en wilde avonturen en ook wat gevaar (...) Ik denk dat Moddelland echt de dromer in ons allen zal raken, of je nu 8 of 80 jaar oud bent."

Kick butt-Intoxibella's
Tyra: "Het verhaal vindt plaats op een fictieve plek, Modelland genaamd. Ieder meisje wil ernaartoe, omdat daar 'Intoxibella's' getraind worden. Intoxibella's zijn beeldschoon, kick-butt fel en ja, hebben misschien ook bijzondere krachten."

"Het verhaal gaat over een tienermeisje en haar vriendinnen die op magische wijze in Modelland belanden, terwijl ze daar niet horen te zijn. Dat is alles wat ik verklap." De personages zijn gebaseerd op echte mensen, waaronder enkele 'warme en ijzige' collega-modellen van de America's Next Top Model-presentatrice.

"Ik kan niet wachten om samen met jullie over Modelland te dromen!", sluit ze af. Het eerste deel wordt in de zomer van 2011 verwacht.

Reageren