Ugly Betty cameo's

Ugly Betty is terug! De serie is niet alleen bij de kijker favoriet, ook sterren lopen weg met Betty, Daniel, Marc & Amanda. En dat is fijn, want de producers (onder wie Salma Hayek) hebben de bekende acteurs die hun opwachting willen maken (de zogeheten cameo's) voor het uitzoeken! Hier vind je de leukste cameo's van het vorige seizoen en de beste die nog gaan komen.

Victoria Beckham krijgt wekelijks aanbiedingen om op te draven in series. "Meestal zeg ik nee. Maar ik ben zo'n fan van Ugly Betty dat ik heel vereerd en gevleid was. De karakters zijn geweldig, de mode is goed en de styling is helemaal geniaal."

Er wordt gefluisterd dat Victoria nog eens als zichzelf te zien zal zijn. Heb je haar eerste cameo's gemist? Bekijk hier Victoria in Ugly Betty .
Kimmy Lohan
Lindsay Lohan kon wel een goede acteerklus gebruiken. Ze was dan ook dolbij dat ze zes afleveringen in Ugly Betty mocht spelen. "Het was een plezier om te doen. Het enige minpuntje: het gruwelijke schema. We maakten zulke lange dagen, dat was ik helemaal niet gewend."

Gelukkig hoefde Lindsay uiteindelijk maar voor vier afleveringen op te draven. De eerste keer is ze te zien tijdens de laatste aflevering van het tweede seizoen. Bekijk hier Lindsay's eerste ontmoeting met Betty.

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.Softbal op stiletto's
Eigenlijk wilde Naomi Campbell al eerder aantreden in Ugly Betty . Maar haar moordende schema liet het niet toe. Toen ze uiteindelijk werd gevraagd voor de seizoensfinale van het tweede seizoen, wilde ze wel, maar op één voorwaarde: dat ze op hoge hakken mocht verschijnen. Maarre, ze moest softballen! Prima, dat kan toch ook op stiletto's?

Bekijk hier Naomi Campbell in Ugly Betty (en let op Naomi's mobieltje!):

Reageren