Ugly Betty terug bij NET 5

26 januari 2010 14:54 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vanaf dinsdag 2 februari zendt NET 5 nieuwe afleveringen van de populaire Amerikaanse serie Ugly Betty uit.

In het derde seizoen gaat Betty op zichzelf wonen en probeert ze afstand te nemen van de twee mannen in haar leven: Henry en Gio. Ze krijgt hierbij hulp van haar aantrekkelijke nieuwe overbuurman.

De overbuurman...
Betty neemt een aantal drastische maatregelen om rust te creëren en zo haar carrière vooruit te helpen. Aangezien ze maar niet kan kiezen tussen Henry (Christopher Gorham) en Gio (Freddy Rodriguez), gaat ze alleen op vakantie.

Bovendien besluit ze het drukke Casa Suarez te verruilen voor een eigen appartement. Aan de overkant van haar nieuwe onderkomen blijkt een leuke muzikant, Jesse (Val Emmich), te wonen.

Machtsstrijd
Ondertussen gaat de machtsstrijd bij de top van Mode onverminderd door. Daniel (Eric Mabius) is zijn baan als hoofdredacteur kwijt, waar Wilhelmina (Vanessa Williams) met hulp van Daniels zus Alexis (Rebecca Romijn) van profiteert.

Daniel laat het er uiteraard niet bij zitten en zet Betty in om zijn oude baan terug te krijgen. En alsof Daniel nog niet genoeg voor zijn kiezen krijgt, wordt hij beschuldigd van poging tot moord op Christina (Ashley Jensen) en haar ongeboren baby.

Betty, de trouwe assistente die ze is, probeert de ware schuldige te vinden.

Plaaggeest Lindsay
Lindsay Lohan heeft in het derde seizoen van Ugly Betty een terugkerende gastrol als Kimmie, Betty’s plaaggeest uit haar jeugd. De serie sleepte al vele prijzen in de wacht, waaronder drie Emmy Awards en twee Golden Globes. Van beide nam America Ferrera er een mee naar huis voor beste actrice.

Meer over