Ugly Naomi en Lindsay

23 januari 2009 13:21 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Ugly Betty pakt vanavond uit met een spetterende seizoensfinale, waarin twee opvallende gastactrices hun opwachting maken. Topmodel Naomi Campbell staat in vol ornaat op het veld bij de jaarlijkse softbalwedstrijd tussen Mode en concurrent ELLE, hoge hakken incluis.

Let vooral op de verwijzing naar het telefoonincident van een paar jaar geleden, waarbij Naomi Campbell werd aangeklaagd door haar assistente, omdat ze een telefoon naar haar hoofd had gegooid. Wanneer de 'black panther' haar mobieltje tevoorschijn haalt, zoeken alle teamgenoten dekking.

Betty's plaaggeest
Naast de donkere diva is Lindsay Lohan vanavond ook voor het eerst te zien in de serie. Ze speelt Betty's vroegere plaaggeest Kimmie Keagan. Nu nog heel kort, maar we zijn voorlopig nog niet van 'LiLo' af. De aflevering staat verder bol van de Madonna-songs. Zelfs de titel (Jump) is afgeleid van een van haar liedjes.

Dilemma
Betty staat overigens voor een zwaar dilemma. Henry en Gio doen haar allebei een romantisch voorstel, maar voor wie moet ze kiezen? Daniel maakt kennis met een Franse weesjongen, die meer met hem te maken heeft dan hij in eerste instantie denkt.

Seizoen drie
We blijven achter met een flinke cliffhanger, maar zoals de laatste tijd wel vaker het geval is bij Net 5, hoeven we niet lang te wachten op de afloop. Volgende week gaat de zender in één moeite door met seizoen drie.

Meer over