Update: Mr. Big wél in SATC-film

Het was even heel spannend, maar gelukkig blijkt nu dat Chris Noth, alias Mr. Big in Sex and the city, toch heeft getekend voor een tweede SATC-film. Net als in de serie en de eerste film zal de acteur de geliefde van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) spelen.

Dat verklapte Sarah Jessica aan een journalist van E!News op Tribeca Film Festival. Wat voor rol Chris in de tweede Sex and the city-film gaat spelen, is nog niet bekend. Dat is zelfs voor Sarah Jessica nog een raadsel. Er gaan verhalen dat Big de zwangerschap van Carrie niet gaat trekken, maar dat gerucht is nog niet bevestigd.

Complete groep
De tweede Sex and the City-film komt uit in mei 2010 en wordt een feest van herkenning! Alle hoofdrolspelers en het productieteam zijn namelijk weer van de partij. Naast regisseur Michael Patrick King zien we Carrie's vriendinnen Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) terug.

Extra:
-->
Lees ook: Sarah Jessica Parker krijgt tweeling.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Het vervolg op de succesvolle eerste film moet in mei 2010 in première gaan. De productiemaatschappij laat weten dat er nog geen startdatum voor de opnames is bepaald. Wie zijn er verzekerd van een rol in de tweede Sex and the City-film?

Hoofdrol
Natuurlijk zijn de vier hoofdrolspeelsters Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) en Kristin Davis (Charlotte) opnieuw van de partij. Ook Oscarwinnares Jennifer Hudson zal weer een rol spelen in de film. In de eerste versie speelt de zangeres de rol van Louise, de assistent van schrijfster Carrie Bradshaw.

Verhaal
Wat precies het verhaal is van het vervolg is nog onduidelijk. Wel gaan er geruchten dat Mr Big zijn baan verliest en daarom moet verhuizen naar Londen. Hierdoor ontstaat een relatiecrisis tussen hem en Carrie. Maar komt dit goed wanneer Carrie ontdekt dat zij zwanger is?

Extra
- Bekijk hieronder een scène uit de eerste Sex and the City-film!


- Lees meer artikelen op Televizier.nl>>

Reageren