Update | Ongeluk bij opnames Wie is de Mol: Janine Abbring verbrijzelt rugwervel

13 juni 2012 17:57 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Bij de opnames van een nieuw seizoen Wie Is De Mol? heeft Janine Abbring, oud-Jakhals en presentatrice van Vroege Vogels, vrijdag 8 juni een rugwervel verbrijzeld.

Janine kwam tijdens een opdracht van Wie Is De Mol?, verkeerd terecht toen ze een sprong in het water moest maken. Ze viel tien meter naar beneden en verbrijzelde daarbij een rugwervel.

Opnames niet in gevaar
RTVNoord.nl
 meldde dat Janine haar rug op drie plaatsen is gebroken, maar volgens de AVRO is dit incorrect. Verdere berichten wil de omroep ontkennen noch bevestigen. Wel liet de AVRO weten dat de opnames van Wie Is De Mol gewoon doorgaan.

Aanwezige medici
Het ongeluk vond plaats in Frankrijk. Er waren gelukkig artsen aanwezig die haar onmiddellijk behandelden en naar een ziekenhuis in het Franse Bordeaux overbrachten. Daar wacht ze op een operatie; ze kan nog niet vervoerd worden naar een ander ziekenhuis. Haar familie is ingelicht en direct overgekomen.
 
Geschrokken
Media Directeur van de AVRO Peter Lubbers: „Iedereen is ontzettend geschrokken. Het belang van het herstel van Janine staat voorop en het productieteam handelt daar naar. We leven enorm mee met Janine’’.

Meer over