Update: Rudolph van Veen vervangt Dries

Dries Roelvink kan komende zaterdag vanwege een aanval van jicht niet de sirtaki in Let's dance dansen. Maar is een vervanger gevonden: Life4You-kok Rudolph van Veen!

Dries zou de sirtaki op traditionele Griekse wijze vertolken, wat inhoudt dat er ook aardig wat serviesgoed moet sneuvelen. Nu de volkszanger door jicht is uitgeschakeld, mag Life4you-kok Rudolph van Veen de dans in zijn plaats uitvoeren. Hij

Blessures en prioriteiten
Of we Dries in een toekomstige uitzending van Let's dance nog gaan terugzien, is nog helemaal niet zeker. "Dat hangt natuurlijk af van de blessure van Dries, maar onze prioriteit ligt nu ook vooral bij de liveshow van zaterdag. Daarna kijken we weer vooruit naar de volgende show", aldus een woordvoerder van RTL.

---------------------------------------------------------------------------------------

Dries Roelvink doet aanstaande zaterdag toch niet de sirtaki in Let's dance. Door een enorme aanval van jicht moet de volkszanger afzien van zijn optreden.

En dat terwijl hij er nog wel zo hard voor aan het trainen was. "Door drie uur per dag te oefenen, had ik de dans net aardig onder de knie", aldus Dries in De Telegraaf. "Iemand anders gaat nu Zorba de Griek doen."

Herkansing
Volgens de zanger overweegt RTL om hem volgende week alsnog te laten optreden, maar dan met een andere act. Wat deze 'herkansing' precies zou inhouden, is nog niet bekend.

Reageren