Ushi is niet op d'r mondje gevallen

Een jaar geleden maakte Ushi Hirosaki haar comeback tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Het optreden van de Japanse journaliste bleek een kick-off te zijn naar het nieuwe programma Ushi & Dushi. De avond vóór de opnames ging het echter goed mis...

Na jaren werd het mantelpakje weer uit de kast gehaald. "Ik had zo lang niks met het typetje Ushi gedaan, dus ik wilde de avond ervoor nog even oefenen", vertelt Wendy.

Gebit
Naast de kleding zijn ook de tanden typerend voor haar Japanse alterego. "Ik deed het gebit weer in, maar toen brak het dwars doormidden!"

"Samen met mijn moeder heb ik 's nachts het hele huis overhoop gehaald om lijm te vinden, maar het bleef niet goed plakken."

Kauwgom
Gelukkig gaf ze niet op: "Uiteindelijk hebben we het met kauwgom geprobeerd vast te plakken. Het was een lastige opname, want het gebit bleef niet goed op zijn plaats zitten."

De nieuwe serie Ushi & Dushi was toen al een feit, maar tegenwoordig hoeft ze 's nachts gelukkig niet meer op zoek naar lijm. "We hebben daarna meteen twee nieuwe gebitten laten maken, zodat ik er nu één extra heb. Dit mag natuurlijk niet nog een keer gebeuren!"

Gooische vrouwen
Vorig jaar mocht Wendy natuurlijk niet partijdig zijn, maar dit jaar heeft ze een duidelijke voorkeur voor de winnaar van 2009. Als het aan haar ligt, wint Gooische vrouwen dit jaar de Gouden Televizier-Ring. We zullen zien of Wendy's wens vanavond uitkomt...

Reageren