Utreg centraal

Na Baas Boppe Baas, Dankert & Dankert (beide Friesland), Van jonge leu en oale grond (Twente) en Café De Hemelpaort (Limburg) komt de KRO met een nieuwe regiosoap.

In Nachtegaal en Zonen, elke werkdag te zien, draait het om de Utrechtse familie Nachtegaal die probeert bouwbedrijf Nachtegaal & Zonen draaiende te houden.

De familie

  • Vader Akkie: getrouwd met Corrie en in zijn vrije tijd sjacheraar. Nadat Akkie een hartinfarct heeft gekregen, moeten zijn twee oudste zonen het familiebedrijf gaande houden tot hij weer beter is.
  • Zoon Sjon: getrouwd met Karen, met wie hij twee kinderen heeft (Puck en Mees). Karen, die zwanger is van hun derde kind, vindt dat Sjon zich meer moet bezighouden met zijn eigen gezin dan met zijn familie.
  • Zoon Steef: heeft een relatie met Robert, die Steef met beide benen op de grond houdt. Samen onderzoeken ze de mogelijkheden om kinderen te krijgen.
  • Zoon Mike: probeert als voetballer door te breken bij FC Utrecht en wordt daarin gesteund door zijn vriendin Semmie. Maar Mike is nogal lui en bovendien niet erg trouw.

Reageren