Vaarwel Izzie?

Al maanden lang gaan er vele geruchten rondom Grey's anatomy. Wat gebeurt er precies met Katherine Heigl? En hoe verlaat T.R Knight de serie? Dat wordt aan het eind van het seizoen duidelijk...

Het is dan nog niet officieel, maar Izzie (Katherine Heigl) en George (T.R Knight) gaan Grey's echt verlaten. Zij hoeven alleen de ontslagpapieren nog te tekenen en dat zal binnenkort gebeuren. Want als we de geruchten moeten geloven, komt Izzie in de serie te overlijden. Maar wat wordt de aanleiding van haar dood?

Denny
We zagen Izzie de afgelopen tijd de meest vreemde dingen doen met haar overleden verloofde Denny. Zouden de visioenen waarin zij contact heeft met Denny een goede aanleiding zijn voor haar dood? Of is er toch echt sprake van een aneurysma dat Izzie uiteindelijk fataal wordt?

Leegte
Niet alleen voor de kijkers van Grey's is het een moeilijk afscheid, ook in de serie laat Izzie een leegte achter. Mocht Izzie komen te overlijden, wat betekent dat dan voor Alex? Hoe erg Izzie en George binnenkort gemist worden, moeten we afwachten. Een ding is zeker: Seattle Grace zal nooit meer hetzelfde zijn.

Lees alles over Grey's anatomy!
Praten over deze serie doe je op het Grey's anatomy-Forum

Reageren