Valerio komt met nieuwe talentenjacht

3 augustus 2012 13:26 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Valerio Zeno zoekt vrouwelijke dj’s voor het nieuwe programma Beauty and the Beat. Met de talentenjacht hoopt hij meer vrouwen in de internationale dj-top te krijgen.

De 28-jarige Valerio heeft het mooi voor elkaar. Na een voorronde reist hij met 8 vrouwen af naar het zonnige Miami, waar de opnames van de finale plaatsvinden. Daar bezoekt Zeno de beste clubs om het muzikale talent van de deelnemers te testen.

Jury
Vervolgens bepaalt een jury van discotheekbezoekers en professionals uit de house-scene wie er goed genoeg is voor de volgende ronde, en voor wie het ‘t einde van het liedje is.

Marketingplan
“Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik niet kan wachten om met acht dames naar Miami te gaan”, aldus de presentator, voor wie het programma als muziek in de oren klinkt. Hij heeft alvast een tip voor alle dj-hobbyisten: “Er lopen genoeg goeie dj’s rond, maar als het ontbreekt aan een marketingplan zul je niet eens een boeking buiten je dorp hebben.” 

Op de buis
Beauty and the Beat is vanaf 4 februari 2013 te zien bij BNN op Nederland 3. Deelnemers kunnen zich nog opgeven voor het programma. 

Meer over