Van der Vorst ziet Harry Potter

Vrijdag vijf november is Van der Vorst te zien met de acteur die Harry Potter speelt. Daarnaast gaat hij langs bij Marco Borsato en brengt hij een bezoekje aan Trijntje Oosterhuis.

'Harry Potter and the Deathly Hallows' is de titel van de allerlaatste Harry Potter-film, die in twee delen wordt uitgebracht.

Daniel Radcliffe
Peter mocht rondkijken op de filmset en sprak met alle drie de hoofdrolspelers die de afgelopen tien jaar voor het oog van de wereld opgroeiden: Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint. Verder laat Van Der Vorst Ziet Sterren fragmenten uit de nieuwe film zien die nog nergens anders getoond zijn.

Het eerste deel van Harry Potter and the Deathly Hallows draait vanaf woensdag 17 november in de bioscopen.

Marco Borsato
Daarnaast gaat hij langs bij Marco Borsato om te praten over zijn nieuwe album 'Dromen Durven Delen'. Dit album komt pas 19 november uit maar vrijdag kunnen we tijdens het programma al drie nieuwe nummers horen. Ook komt natuurlijk het faillissement van The Entertainment Group aan bod.

Trijntje Oosterhuis
Peter gaat ook op bezoek bij Trijntje Oosterhuis op haar boerderij. Ze woont hier met haar man Sander en twee kinderen. Ze vertelt over haar carrière en het tuinhuisje waar ze al haal muziek opneemt.

Reageren