Van Der Vorst Ziet.. Oh Oh Cherso Hagenezen

Benieuwd hoe Barbie en Jokertje leven? Of wil je de persoonlijke kant van Nick & Simon leren kennen? Van Der Vorst gaat bij ze op bezoek.

In Van Der Vorst Ziet Sterren op vrijdag 1 oktober gaat Peter thuis langs bij Barbie en Jokertje uit het veelbesproken en veelbekeken programma 'Oh Oh Cherso'.

Barbie en Jokertje
Binnen een paar weken groeiden ze uit tot zeer bekende Nederlanders. Wekelijks kijken er zo’n anderhalf miljoen mensen naar hun ervaringen op party-eiland Chersonissos. Hoe ziet hun leven in Den Haag eruit? Voor het eerst laten de twee populairste karakters uit het programma een camera in hun huizen toe.

Nick & Simon
Al vier jaar lang staan Nick en Simon aan de top in de Nederlandse muziekindustrie. Ook zijn de twee inmiddels zeer geliefd als coaches bij 'The voice of Holland'. Bovendien komt er weer een nieuw album van hen uit, 'Fier'. Ter gelegenheid daarvan bezoekt Peter het zangduo van Nederland in Volendam. Ze zijn zeer openhartig over hun vriendschap, de weg naar het succes en de brand in café Het Hemeltje.

Julia Roberts
Vanaf volgende week draait de langverwachte film 'Eat Pray Love' in de Nederlandse bioscopen. In de verfilming van de zeer succesvolle bestseller is te zien hoe actrice Julia Roberts in Italië, Indonesië en India zichzelf probeert te hervinden. Peter was aanwezig bij de Europese première in Rome, waar hij een onderhoudend gesprek had met de Oscar-winnares.

Reageren