Van Gangelen verlengt contract

Jan Joost van Gangelen heeft zijn contract bij SBS met vier jaar verlengd. De presentator zal tot het wereldkampioenschap van 2014 aan de zender verbonden zijn.

Van Gangelen is vanaf 2008 de vaste presentator van de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal.

Top
Van Gangelen is voelt zich 'zeer vereerd' dat hij de wedstrijden van Nederland mag presenteren. "Het Nederlands elftal is de top op voetbalgebied en ik heb dit tot nu toe met veel plezier gedaan. Ik ben dan ook heel blij dat SBS 6 net zo tevreden is en dat ik dit de komende vier jaar mag blijven doen", zegt de presentator.

Nieuw jasje
Ook SBS is blij met de contractverlenging. Zendermanager Pascal van Meerten: "In 2008 besloot SBS 6 de wedstrijden van het Nederlands elftal in een nieuw jasje te steken met onder andere Jan Joost van Gangelen als nieuw gezicht."

"We zijn blij met de ontwikkeling die de uitzendingen de afgelopen anderhalf jaar hebben ondergaan, waar Jan Joost een groot aandeel in had. We aarzelden dan ook geen moment om hem een nieuw vierjarig contract aan te bieden", laat Van Meerten weten.

Van Gangelen zal zaterdagmiddag te zien zijn op SBS 6 als Nederland zijn laatste oefeninterland speelt voor het begin van het WK. Oranje treedt om 12.55 aan tegen Hongarije.

Reageren