Van Gelder wil theater in

Jochem van Gelder droomt ervan met een theatershow door Nederland te reizen. De presentator, die momenteel even zonder baan zit, wil die droom graag verwezenlijken.

"Theater vind ik erg inspirerend. Het is voor mij nog steeds een ambitie; binnen nu en drie jaar wil ik het land in gaan met een interactieve familieshow", laat Van Gelder weten.

Joseph
Volgens de presentator is er serieuze interesse. "Ik ben benaderd door een theaterproducent voor een musical, maar dat is nog erg onzeker", zegt Van Gelder.

Hij gaat verder: "Eerlijk gezegd had ik nooit zo veel met musical, totdat ik Joseph zag. Die musical is op alle fronten zó vol: qua kleur, geluid, alles."

Ambitieus
Van Gelder stopte dit jaar na twintig jaar met zijn werk voor de NCRV. 'Te weinig toekomstperspectief' was de reden voor de presentator om de omroep te verlaten.

"Ik heb na al die jaren geen zin om af te wachten, daar ben ik veel te ambitieus voor. Ik loop over van ideeën en plannen", zei Van Gelder in 2009. De NCRV wilde nog verder gaan op projectbasis, maar daar is weinig van terechtgekomen.

Reageren