Van Hier tot Hollywood: deel 3

De zomer is voor de diehard seriefan een flinke beproeving. Zenders gaan in deze periode afleveringen herhalen of nog erger: zenden de serie helemaal niet uit. Balen! Gelukkig zijn wij er nog, want ook al kunnen we er niet voor zorgen dat je favoriete series gewoon doorlopen, we houden je wel up to date over het laatste nieuws uit Amerika. Met deze week: CSI en Gossip girl.

Het hing al langer in de lucht, maar vorige week werd bekend dat het vertrek van William Petersen uit Crime scene investigation nu toch echt vaststaat. Hoe zijn personage Grissom de serie zal verlaten is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat we geen spectaculaire sterfscène hoeven te verwachten.

Producent
William heeft namelijk bevestigd dat hij zich aanbevolen houdt om af en toe als Grissom terug te keren. Wie weet kan hij stiekem toch niet zo goed afscheid nemen van zijn alterego, of misschien is hij gewoon heel erg gehecht aan zijn collega's; de acteur blijft namelijk wel als producent verbonden aan CSI.

Billboards
De serie Gossip girl weet de gemoederen goed bezig te houden. Hier op Televizier.nl, maar ook in Amerika kunnen ze er geen genoeg van krijgen. Toch zijn de 'Parents Television Council' en sommige media (zoals de Boston Herald) niet te spreken over de billboards van de hoofdpersonages die het tweede seizoen van de succesvolle serie aankondigen.

Sexy en suggestief
De reclamecampagne zou "te sexy en te suggestief zijn en het verkeerde voorbeeld geven voor jongeren". Wie de plaatjes bekijkt, moet toegeven: het ziet er behoorlijk pikant uit, maar hier in Nederland doen we daar niet zo moeilijk over als de Amerikanen. Want laten we eerlijk zijn: Serena & co zijn nu eenmaal ook geen heilige boontjes!

Wat vind jij?
Maar de vraag is en blijft natuurlijk: wat vind jij van de campagne? Gaan deze advertenties net iets te ver or past het wel in de lijn van de serie? Kijk en oordeel zelf!

Serena:
ggserena©CW.jpg © CW

Chuck:
ggchuck©cw.jpg © CW

Blair:
ggblair©cw.jpg © CW

Nate:
ggnate©cw.jpg © CW

Reageren