Van kindsterretje naar crimineel

Dat het niet makkelijk is om op te groeien als kindsterretje, bewijst Brian Bonsall nog maar eens. De voormalige acteur, bekend geworden als jonger broertje van Michael J. Fox in de serie Family Ties, lijkt helemaal de weg kwijt te zijn.

Geweld, drank, drugs: niets is hem te gek. Nadat hij uit de spotlights verdween, is hij meerdere malen in aanraking gekomen met de politie.

Proeftijd
In 2004 werd Brian gearresteerd voor rijden met een slok op en in 2007 mishandelde hij zijn toenmalige vriendin. Hij moest destijds voor de rechter verschijnen, omdat hij de voorwaarden van zijn proeftijd had geschonden, maar kwam niet opdagen.

Wurgen
Afgelopen weekend was het opnieuw raak: de 28-jarige man werd gearresteerd, omdat hij zijn beste vriend met een stuk van een stoel in zijn gezicht had geslagen. Buren van de vriend hebben zelfs tegenover de politie verklaard dat Brian hem probeerde te wurgen.

Manisch depressief
Het voormalig kindsterretje vertelde later dat hij zich niet kon herinneren wat er die avond was gebeurd, omdat hij dronken was. Ook zou hij drugs hebben genomen en manisch depressief zijn. Van het schattige Family Ties-jochie is helemaal niets meer over, zie ook hieronder een foto van hoe Brian Bonsall er tegenwoordig uitziet:

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/110652/fb9add9e52f504ab152307db21af0948/square

Drugsbezit
Hij is echter niet het enige kindsterretje dat aan lager wal is geraakt: Home alone-acteur Macaulay Culkun werd eerder gearresteerd voor drugsbezit en Jody Sweetin uit de succesvolle serie Full House liep een heftige meth-verslaving op.

Haley Joel Osment
Ook Haley Joel Osment, het "I see dead people"-jochie uit The Sixth Sense, is veroordeeld wegens drugsbezit. In 2006 reed hij onder invloed van alcohol en drugs met zijn auto tegen een bakstenen brievenbus.

Gelukkig is het met 'ons' kindsterretje Danny de Munk een stuk beter afgelopen...

Reageren