Van Peperstraten van Studio Sport naar Eredivisie Live

4 juni 2013 10:19 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Studio Sport-presentator Toine  van Peperstraten stopt na 20 jaar trouwe dienst met Studio Sport én het radioprogramma Langs de Lijn.

Van Peperstraten gaat aan de slag bij de betaalzender Eredivisie Live. Na het vertrek van Humberto Tan - die op RTL 4 een dagelijkse talkshow krijgt - neemt van Peperstraten het presentatiestokje over. De 45-jarige presenator heeft het nieuws gisteren bekend gemaakt op de redactie van Studio Sport en was vervolgens niet bereikbaar voor commentaar.

Succes van collega's

Het vertrek van Van Peperstraten zou best iets te maken kunnen hebben met het succes van zijn collega’s. De presentator van Studio Sport werkt al 20 jaar voor het programma en is ondertussen gezichtsbepalend. Toch werd zijn ontwikkeling gehinderd door het succes van collega’s als Mart Smeets, Jack van Gelder en Tom Egbers.

Van Peperstraten reageert

“Het instituut Studio Sport na bijna 20 jaar verlaten is geen kleine stap. De NOS heeft mij vele kansen geboden, waardoor ik me heb kunnen ontwikkelen als presentator. Ik kijk dan ook met veel plezier terug op die periode“, aldus Toine van Peperstraten. Toch ziet de presentator bij Eredivisie Live ‘een mooie uitdaging’. “Met elkaar gaan we bouwen aan iets moois, waar ik ontzettend veel zin in heb.” Per 1 augustus is Van Peperstraten te bewonderen bij Eredivisie Live.

Samenvattingen Eredivisievoetbal van NOS naar Fox NL

Inmiddels is bekendgeworden dat de nieuwe zender Fox NL zeer waarshijnlijk de samenvattingen van het Eredivisievoetbal uit gaat zenden. Klik op de link voor alle informatie over de deal van 1 miljard euro tussen de Eredivisie en Fox

Meer over